Bezoek onze velden

 

De tulpenboerderij is een veld vol met verschillende tulpen, chryspa, dubbele en zelfs papegaaitulpen. In het park gelegen in Venhuizen zijn meer dan 50 verschillende tulpen te bewonderen.

Een plek om je mooiste foto’s te maken tussen de tulpen, langs je favoriete tulpen te wandelen en je kunt ze gratis mee naar huis nemen waar je dagen van kunt genieten.
Geniet van een heerlijke lunch of bestel je tulpenbol die in het najaar thuisbezorgd wordt en in je eigen tuin geplant kan worden, hoe leuk is dat!
Dit alles is mogelijk bij de Tulpenboerderij. Vorig jaar vonden zelfs de eerste huwelijksaanzoeken plaats op de tulpenboerderij, dit kan allemaal met een hart van rode tulpen.

We laten zien hoe we de tulpen telen, van het planten tot het oogsten van de bollen in de volle grond, en hoe ze vroeger werkten.
Foto’s op een van de eerste tractoren, schommelen tussen de tulpen of je eigen creatieve foto tussen de tulpen is mogelijk bij de Tulpenboerderij van Tulip Tours Holland.

Beperkte tickets beschikbaar en kunnen alleen online worden verkocht op de volgende website: https://tuliptoursholland.com/visit-a-real-tulip-farm/

Adres van de Tulpenboerderij: (ca. 45 minuten rijden vanaf Amsterdam)
Burgemeester J. Zijpweg 12A
1606 MK Drechterland
Nederland