Hoe werkt Tulips by Post

 

Tulpen Bestellen?

Wij telen al vele jaren met passie Kwaliteit Tulpenbollen op onze kwekerij in Venhuizen. Wij houden ervan om mensen blij te maken met een kwaliteit zware Tulpen, elke dag plukken wij de Tulpen vers uit de kassen en versturen wij de Tulpen per post naar je toe.

 

Samenwerkingen

Tulips By post heeft meerdere samenwerkingen met kwekerijen, wij zijn gespecialiseerd in het verpakken en inkopen van exclusieve Tulpen, direct van de kwekerij.

Tulips By post is ook geïnteresseerd om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, het is mogelijk om onze verpakte Tulpen in uw winkel te verkopen.

 

Promoten

Tulips By post vind het erg belangrijk om onze producten te promoten, daarom organiseren we jaarlijks met ”Tulip Tours Holland” de Tulpentuin, je kunt daar alle soorten zien die we verkopen om een paar maanden later in je eigen tuin te kunnen planten. Wil je de Tulpentuin bezoeken in April of mei? Dat kan. Bezoek de website van Tulip Tours Holland voor meer informatie.

Website:  www.tuliptoursholland.com

 

Inkopen

Bent uw een importeur, kweker of groothandel dan kunt uw een zakelijk account aanmaken of stuur ons een verzoek, Wij kunnen uw wensen en onze prijzenlijst toesturen.

E-mail: mike@tulipsbypost.com